Arsenal kendine geldi

Premier Lig'in dördüncü haftasında Arsenal, konuk ettiği Bournemouth'u 3-0'la geçti.

Arsenal kendine geldi
09 Eylül 2017 - 19:19

Kötü futbolu ile son zamanlarda çok eleştirilen Arsenal, Welbeck'in 2 gol bir asistle yıldızlaştığı maçta rakibini 3-0 mağlup etti.

Welbeck sahnede

Geçtiğimiz hafta Liverpool deplasmanında hezimete uğrayan Arsenal, bu hafta konuk ettiği Bournemouth karşısında maça iyi başladı. İlk dakikalardan itibaren oyun üstünlüğünü ele geçiren ev sahibi, golü de erken buldu. 6.dakikada Kolasinac'ın asistini iyi değerlendiren Danny Welbeck perdeyi açtı. Golden sonra da baskılı oyununu sürdüren ve zayıf rakibine pozisyon vermeyen Wenger'in takımı, Welbeck'in asistinde golü bulan Lacazette ile farkı 27'de ikiye çıkardı. İki gollü farkın rahatlığıyla oynayan Arsenal, devre bitimine kadar başka pozisyonlar buldu ancak bu fırsatları gole çeviremedi. İlk 45 dakikalık bölüm 2-0'lık ev sahibi takım üstünlüğü ile geçildi.

Sonu rahat geldi

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan taraf Arsenal oldu. 50.dakikada maçın yıldızı Danny Welbeck'in golüyle farkı üçe çıkartan Arsenal, iyice rahatladı. Dönem dönem git gelleri olan ve Bournemouth'un pozisyonlar kaçırdırdığı maçta ev sahibi Arsenal, ihtiyacı olan 3 puanı hanesine yazdırdı. Puanını 6 yapan Arsenal sıralamada yükselirken, Bournemouth puansız şekilde ligin dibinde kaldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum