Asamoah olmadı hedef Baba

Asamoah için 8 Eylül’e kadar tüm şartları zorlama kararı alan Sarı-Kırmızılılar, Chelsea’li Baba’yı yedekte tutuyor.

Asamoah olmadı hedef Baba
02 Eylül 2017 - 14:28

Cimbom'da yılan hikayesine dönen Kwadwo Asamoah transferi yeniden yokuşa sürüldü. Juventus, Ganalı'nın satışına yerine bir sol bek almak şartıyla izin vereceğini açıklamıştı. Juventus, geçen sezon 2 seneliğine Atalanta'ya kiraladığı eski öğrencisi Spinazzola'yı geri almayı başaramayınca şu anda Asamoah'ın gitmesine onay çıkmadı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNDA YER ALDI

İtalyan ekibi, Asamoah'ı Şampiyonlar Ligi kadrosuna alırken, Ganalı'nın Galatasaray'a gelme ihtimali çıkmaza girdi.

G.SARAY BASTIRIYOR

4 yıllığına Galatasaray ile anlaşan 28 yaşındaki Kwadwo'nun kulübüne baskı yapmayı sürdürdüğü bildirildi. Galatasaraylı Yöneticiler, transferin biteceği 8 Eylül'e kadar Ganalı için tüm şartların zorlanacağını açıkladı. Fakat her ihtimale karşılık yedekte tutulan Chelsea'li Abdul Rahman Baba için girişimlere hız verildiği gelen haberler arasında.

ADA'YA ÇIKARMA YAPILACAK

Lionel Carole'ü Asamoah kesin gelecek diye Sevilla'ya kiralayan Galatasaray sol bek planlarını yeniden karıyor. Sportif direktör Cenk Ergün'ün daha önce yedekte tutulan Abdul Rahman Baba için hafta başında İngiltere'ye gideceği öğrenildi. Asamoah'ta gelişme olmazsa 23 yaşındaki Baba kiralanacak. Mavilerin geçen sezon Schalke'ye kiraladığı Ganalı için sorun çıkarmayacağı belirtiliyor.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum