'Asla pişmanlık duymadım'

UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

'Asla pişmanlık duymadım'
29 Eylül 2021 - 19:48
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim'in açıklamaları;

İyi bir takımla oynayacağız. Özellikle bu sezon lige çok iyi başladılar. Son zamanlarda 1-2 maçtır istedikleri neticeyi alamıyorlar ama çok iyi bir takımla oynayacağımızdan emin olabilirsiniz. Marsilya bugün Fransa Ligi'nde de iyi maçlar oynayan, iyi kadroya sahip ve konsantrasyonunuzu kaybederseniz cezayı kesebilecek bir takım. Onlara saygı duyuyoruz.

Pişmanlık duymadım

Göztepe maçı sonrası sorulan soru, içinde bulunduğum durum, duygusal verdiğim bir cevap, verdiğim cevabın karşımdaki insanlara geçtiğinin de farkındayım. Ben duygularıyla yaşayan ve yansıtan bir insanım. Çevresindeki insanlara bunu gösteren biriyim. Ben burada gözümü açtım, burada kazandım, burada kaybettim. Hayatımdaki neredeyse tüm duyguları Galatasaray'da tattım. Açıkçası başka bir evim de olmadı. Galatasaray için vazgeçtiklerimden de hiçbir zaman pişmanlık duymadım. O yüzdendir ki, Galatasaray'la ilişkimle ilgili bir soru sorulduğunda duygusallaşabiliyorum

Öğrenmek için de hareket ederim

68 yıllık hayatımın yarısını Galatasaray'a vermişim. Çok dinlerim, herkesten bir şeyler öğrenmeye çalışırım, fikirlerini sorarım. Benimle çalışanlar bilir ki, herkesin fikri benim için önemlidir. Sürekli öğretmek için değil, öğrenmek için de hareket ederim. En sonunda benim vereceğim karar beklenir. Kararın ağırlığı, size getirip götürecekleri... Bir karar alırken, üzerinde çok düşünürüm. Sizden mutluluk beklentisi olan insanlar var. Onların sorumluluğunu taşıyarak hareket ederim

Cengiz'e dikkat etmek gerek

Cengiz Ünder hakikaten bir oyuncu. İyi de bir karaktere sahip. İlk defa milli takımda Eskişehir'de benimle birlikte oldu. Çok da mutlu oldum. Marsilya'da iyi başladığını görüyoruz. Marsilya'yla uyuştular. Seyrediyorum. Çok da mutlu oluyorum. Tehlikeli ve önemli bir futbolcu. Dikkat etmemiz gerekecek. Onunla gurur duyuyorum. Bazen bazı oyuncular birçok yerde mutsuz olup oynamayabilir ya da gerçek performansını gösteremeyebilir ancak bazen de öyle bir takıma gelir ki, taraftarıyla, hocasıyla, kulübüyle aşısı tutar. Cengiz'de onu görüyorum ve mutlu oluyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum