Ataman Galatasaray'ı bekliyor

Galatasaray Odeabank'taki sözleşmesi bu sezon sona eren başantrenör Ergin Ataman, sarı-kırmızılı kulüpten sözleşme için bir talep almadığını belirtti.

Ataman Galatasaray'ı bekliyor
05 Haziran 2017 - 14:26

EuroCup'ta elde edilen kupanın ardından Galatasaray’ın başında EuroLeague ve BSL mücadelesi veren Ataman, bu sezon hedeflerinin uzağında kaldı.

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Galatasaray Odeabank ile olan mukavelesinin de bittiğini dile getiren Ataman, "Gelecek sezonla ilgili herhangi bir gelişme olmadı. Henüz bir iletişimimiz yok" ifadelerini kullandı.

“ÖNCELİĞİM GALATASARAY”

Galatasaray’la sözleşmesinin tamamlandığını ve sarı-kırmızılı kulübün nasıl bir yol izleyeceğini bilmediğini belirten Ataman, "Benim önceliğim Galatasaray. Şu anda sadece Galatasaray Kulübünün alacağı kararı bekliyorum" açıklamasında bulundu.

Avrupa’dan da teklifler aldığını doğrulayan Ataman, Galatasaray’la geleceği netleşmeden bu ifadelere cevap vermeyeceğini de belirtti.

ERMAN KUNTER İSMİ

Ergin Ataman ile yolları ayırmayı planlayan Galatasaray yönetimi, göreve Le Mans'tan ayrılan Erman Kunter'i getirmeyi planlıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum