Kraldan mesaj var

Sezonu 23 golle kapatan ve Süper Lig’in ‘gol kralı’ unvanını alan Alanyaspor’un yıldızı Vagner Love, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu’na, gönderdiği mesajda herkese teşekkürlerini iletti.

Kraldan mesaj var
05 Haziran 2017 - 13:46

Süper Lig’de bu sezon Alanyaspor ile büyük işlere imza atan Vagner Love, ailesiyle birlikte ülkesi Brezilya’da tatilin keyfini çıkarıyor.

Brezilyalı golcü, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na menajeri vasıtasıyla gönderdiği mesajda, gol kralı olarak kapattığı sezonun kendisi için çok güzel geçtiğini belirterek, “Böyle güzel bir sezonu bana yaşattığı için Allah'a şükürler olsun. Daha sonra eşim Lene ve aileme sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ DAHA YUKARILAR”

Vagner Love, takım arkadaşlarını da unutmayarak, “Onlarla oynamak benim için büyük bir onurdu. Başkanımıza sonsuz teşekkürler. Teknik heyetimize, yönetim kuruluna, kulüp çalışanlarına ve tabi ki kalbimde büyük yeri olan güzel Alanyaspor taraftarına bana verdikleri büyük destekten dolayı minnettarım. İlk yılımızda Süper Lig'de kalmak çok önemliydi. Bunu takım olarak başardık ama bundan sonraki yıllarda hedef kesinlikle hep daha yukarılar olacak. Alanyaspor ailesi olarak. Herkese selamlar. Vagner Love” mesajını gönderdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum