Atiba'dan derbi sözleri; ''Şampiyonluk için!''

Atiba, yaklaşan Fenerbahçe derbisinin kendileri için ne kadar önemli olduğunu belirtirken, gelecek planlarıyla ilgili da ipuçları verdi.

Atiba'dan derbi sözleri; ''Şampiyonluk için!''
18 Mart 2021 - 12:20 - Güncelleme: 18 Mart 2021 - 12:37
Beşiktaş'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba, yaklaşan Fenerbahçe derbisi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Derbinin kendileri için önemini anlatan Atiba, sezon sonu gelecek planları hakkında da kısa bir değerlendirme yaptı.

Tecrübeli orta saha oyuncusu derbinin zor olacağını söylerken ''Büyük bir maç, uzun zamandır Fenerbahçe maçını bekliyoruz. Fenerbahçe derbisinin bize kazandıracaklarını çok iyi biliyoruz. Derbiler zor maçlar. Her iki takım içinde önemi yüksek. Ligdeki yeri iyi olan iki takım sahada olacak. Biz bu maçın önemini ve ne oynamamız gerektiğini biliyoruz. Fenerbahçeli oyuncular da aynı şekilde. Bir savaş olacak. Herkes alabileceği maksimum puanı almaya çalışacak. Sezonun geri kalanı için belirleyici bir maç olacak. 3 puan almak istiyoruz. Şampiyonluk için bir yüzde vermek istemiyorum. Her maç gittikçe zorlaşıyoruz. Çok daha ileriyi düşünmeden maç maç gitmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Sezon sonu gelecek planları hakkında da kısa bir açıklama yapan Atiba ''Sezçonun bitmesine 2 ay kaldı. Şu an için devam etmek istiyorum ve kendimi iyi hissediyorum. Vücudumla ilgili herhangi bir şikayetim yok. Sezon sonu devam edip etmeyeceğime bakacağım. Futbol kariyerim bittikten sonra Beşiktaş'ta görev almayı değerlendireceğim'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum