Avrupa Kylian Mbappe'yi bekliyor

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, kadrosunu daha da güçlendirmek için eğer Monaco’nun yıldızı Kylian Mbappe’yi transfer ederse Avrupa’daki birçok kulüpte hareketli günler yaşanacak.

Avrupa Kylian Mbappe'yi bekliyor
15 Haziran 2017 - 09:46 - Güncelleme: 15 Haziran 2017 - 11:44

Avrupa transfer piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Yıldızı bu sezon parlayan ve transferin en gözde isimlerinden olan Kylian Mbappe, Real Madrid yolunda. 

Bugün Monaco yönetimi ile masaya oturması beklenen Fransız yıldız takımdan ayrılmaya karar verdiği takdirde tüm dengeler değişecek. 

Kylian Mbappe’nin Real Madrid’e iddia edildiği gibi 120 milyon euro karşılığında transferi gerçekleşirse, hem tarihin en pahalı transferi unvanını alacak hem de Avrupa piyasasında domino etkisi yaratacak.

BENZEMA ADA'YA, SANCHEZ CITY’E

İddiaya göre, eğer Real Madrid Kylian Mbappe’yi transfer edebilirse, takımın iki forveti Alvaro Morata ve Karim Benzema’yı elden çıkartacak. Gitmesi kesinleşen Morata’yı gözden aylar önce çıkartan Madrid yönetimi, yüksek bir bonservisle transfer etmeyi planladığı Mbappe için takımın birinci forveti Karim Benzema’yı Arsenal’e yollayacak. 

Yeni bir yapılanmaya gidecek olan Arsenal ise bu sezon bir hayli sorun çıkaran forveti Alexis Sanchez’i, Benzema’yı alması durumunda Manchester City’e satması bekleniyor. 

AGUERO VE VERATTI ÜLKE DEĞİŞTİRİYOR

Eğer Alexis Sanchez Manchester City’nin yolunu tutarsa, bu kez senelerdir İngiltere’den gitmesi gündemde olan Sergio Aguero’nun PSG’ye transferine izin verilecek. 

FFP konusunda UEFA’dan geçtiğimiz aylarda uyarı alan PSG ise Aguero transferine kaynak yaratmak için transfer piyasasının gözdesi Marco Veratti’yi en ciddi talip durumda olan Barcelona’ya satacak.

ARDA’NIN RAKİBİ DE ZİNCİRDE

Eğer bu senaryo gerçekleşirse, Barcelona’da şu an için kalması muhtemel gözüken Hırvat milli futbolcusu Ivan Rakitic’in takımdan gönderilmesi gündeme gelecek. 

Bu futbolcunun ise en ciddi talibi, geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi finalisti Juventus. İtalyan kulübünün Rakitic ile ilgilendiği bir süredir transfer piyasasında dillendiriliyordu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum