Galatasaray transferde hızlandı

Galatasaray yönetimi kadroya katmaya uğraştığı Bafetimbi Gomis’te mutlu sona çok yaklaştı.

Galatasaray transferde hızlandı
15 Haziran 2017 - 09:56

Uzun süren pazarlıklar sonucunda forvet eksiğini Gomis ile doldurması neredeyse kesinleşen Galatasaray, futbolcuyu Paris’te sağlık kontrolünden de geçirdi. Ayrıca sarı-kırmızılı ekip Asamoah ve Imbula transferinde de olumlu bir ive yakaladı.

HER KONUDA ANLAŞILDI

Forvet transferi merakla beklenen Galatasaray’da boşluk doluyor. Sarı-Kırmızılılar forvet eksiğini Bafetimbi Gomis ile doldurdu. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Swansea ve futbolcunun menajeriyle her konuda anlaşma sağlayan Cimbom, futbolcuyu Paris’te sağlık kontrolünde de geçirdi. Sağlık kontrollerinin sonuçlarının ardından Fransız futbolcunun 3 senelik sözleşmeye imza atması bekleniyor.


ORTA SAHAYA BOMBA ADAYLAR

Younes Belhanda’yı da transfer eden Galatasaray yönetimi, orta sahanın merkezine de iki aday düşünülüyor. Bu adaylar Juventus’tan Kwadwo Asamoah ve Giannelli Imbula olurken, Galatasaray’ın her iki transferde de sona yakın olduğu belirtildi. Stoke City’de yıldızı parlayan Imbula için futbolcu ve kulübü ile bir sezonluk kiralama için prensipte anlaşan Cimbom, sözleşmesinde bir yıl kalan ve Juventus’ta gözden düşen Kwadwo Asamoah için de imzaya yaklaşmış durumda.

YORUMLAR

  • 0 Yorum