Avrupa Ligi'nde günün kilit futbolcuları

Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinde Shakhtar Donetsk - Basel ve Wolverhampton - Sevilla maçlarının kilit futbolcularını değerlendirdik.

Avrupa Ligi'nde günün kilit futbolcuları
11 Ağustos 2020 - 14:20
Avrupa Ligi'nde heyecan sürüyor. Çeyrek final eşleşmelerinde eşleşmesinde Shakhtar Donetsk - Basel ve Wolverhampton - Sevilla maçları var. İşte iki maçtan da kilit futbolcular...

Shakthar Donetsk : Taison

Shakthar'ın kadrosunda ileri üçlüye baktığımızda eskisi kadar genç olmadıklarını görüyoruz ama yeteneklerinden bir şey kaybetmiş değiller! 32 yaşındaki Taison gibi. Brezilyalı futbolcu, böyle maçları çok kez oynadı ve nasıl oynanacağını da çok iyi biliyor. Bu maçta da Ukrayna temsilcisinin en tehlikeli isimlerinden birisi olabilir. 

Basel: Fabien Frei

İsviçre temsilcisi, mütevazi bir kadro ile buraya kadar gelerek büyük iş başardı. Kadroda öyle yıldız isimler yok, tam bir takım oyunu var. Bu takım oyununu sağlayan en önemli parçalardan birisi de Fabien Frei. Basel'in tecrübeli futbolcusu, Frankfurt ile oynanan iki maçta da gol atmıştı. Orta saha olmasına rağmen attığı kritik gollerle dikkat çekiyor.

Wolverhampton: Adama Traore

Bu adamı durdurmak çok zor! İngiltere'de durmadığını bu sezon gösterdi, şimdi sıra geldi Avrupa arenasına. Sevilla'nın beklerinin hücumu çok iyi ama savunmada Traore'yi nasıl durduracaklar soru işareti. Çünkü durmuyor! Jimenez ile birlikte bu maça da damgasını vurabilir. O yeteneği fazlasıyla var.

Sevilla: Ever Banega

Sevilla için yeri çok ayrı bir oyuncu. Gerçek bir lider! Roma maçında da takımını harika yönetti. Onun ayağından çıkan ataklar hep tehlike yarattı. Oyunu harika okuyor. Bu maçta da Sevilla, Banega'dan çok şey bekleyecektir. O da zaten büyük maçlarda vites arttırarak oynuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum