Emre'nin oynadığı en iyi 6 futbolcu

Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış Emre Belözoğlu, bugüne kadar birçok yıldız futbolcu ile birlikte oynadı. İşte bizim seçtiğimiz en iyi 5...

Emre'nin oynadığı en iyi 6 futbolcu
28 Ekim 2020 - 14:52 - Güncelleme: 28 Ekim 2020 - 14:54
FUTBOO | Galatasaray, Inter, Newcastle, Fenerbahçe, Atletico Madrid, Başakşehir... 4 farklı 10 yılda gol atan ender isimlerden olan Emre Belözoğlu, şüphesiz Türk futbol tarihine izini bırakmış futbolculardan birisi.
Kariyeri başarılarla dolu Emre Belözoğlu'nun birlikte oynadığı en iyi 5 futbolcuyu değerlendirdik. Tabii birçok yıldız futbolcu olduğu için seçmek bir hayli zor oldu. 

Ronaldo 

Belki de futbol tarihinin en iyi forvetlerinden birisi. Her şekil gol atabiliyordu, durdurmak imkansıza yakındı. Zaten Emre de 'Inter'de birlikte oynadığım en iyi futbolcu Fenomen Ronaldo olmuştu' diyerek efsane futbolcuyu öve öve bitirememişti. Övülmeyecek gibi değil ki, gerçek bir efsane.

Roberto Carlos

Futbol tarihinin gördüğü en iyi sol beklerden birisi; Roberto Carlos. Real Madrid'de efsane olmuş böylesine bir futbolcuyu Fenerbahçe'ye getirmek büyük bir başarıydı. Emre de Fenerbahçe'de Carlos ile birlikte forma giymişti. Sol bek denince akla gelen ilk futbolculardan birisi.



Javier Zanetti

Inter efsanesi, büyük kaptan. Liderliği ve tecrübesiyle kazanmadık kupa bırakmadı. Onun gibisi futbol dünyasına kolay kolay gelmez. Emre Belözoğlu, kendisine çok saygı duyduğunu söylüyordu. Böyle bir kariyere ve yeteneğe saygı duymayan da yoktur zaten.

Gheorghe Hagi

Emre Belözoğlu, Hagi için 'Ondan çok şey öğrendim' diyor. Galatasaray'da UEFA Kupası kazandıkları kadroda Hagi'nin yeri çok ama çok ayrıydı. Emre de zaten bunu hep söyler ve kendi en iyi 11'ini oluştururken de Hagi'yi unutmuyor. 

Alan Shearer

İngiliz futbolunun en iyi golcülerinden... Adını tarihe yazdırmış Shearer, Newcastle'da Emre Belözoğlu birlikte forma giymişti. Premier League'in hala en başarılı golcüleri arasında yer alan Shearer ile oynamak Emre Belözoğlu için de çok zevkli olsa gerek.

Alex de Souza

Fenerbahçe forması ile aktif futbol kariyerini noktalayan Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe çatısı altında beraber oynadığı en önemli isim şüphesiz ki Alex de Souza! Fenerbahçe camiası için önemli bir yere sahip olan Alex, kariyerinde birçok yıldızla oynamış Emre Belözoğlu için de ayrı bir yere sahip.

YORUMLAR

  • 0 Yorum