Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması

Sarı-Lacivertli kulübün başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman, Galatasaray maçı sonrasında beklenilen Fenerbahçe açıklamasını yaptı.

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması
03 Haziran 2017 - 19:39 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 19:47

Fenerbahçe'nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 kaybedilen Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'NİN İHTİYACI OLDUĞUNDA BENİM İÇİN GİTMEK MECBURİYET"

Aykut Kocaman "Fenerbahçe ile sezon başında da görüşmüştüm. Gelmeyi de düşünmüştüm ama 1 hafta kala takım bırakmak doğru bir şey değil. Transferler, yatırımlar benim üzerime yapılmıştı. Artık sezon sonu geldi, böyle bir yerde Fenerbahçe’nin ihtiyacı olduğunda benim için gitmek bir mecburiyet ve onur. İmzalar ne zaman atılacak bilmiyorum ama niyetler bu yönde. İstendiğim sürece benim açımdan bir problem yok" şeklinde açıklamalar yaptı.

"TÜM KONYALILARA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Kocaman sözlerine "Konyaspor’a da teşekkür ederim. Takımıma, kulübüme, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Son hafta içinde başkan ve transfer komitesi ile görüştüm ve talebimi belirttim. Anlayışla karşıladılar, çok teşekkür ederim. Tüm Konyalılara sevgi, saygı ve ilgileri için çok çok teşekkür ederim. Gerçekten güzel şeyler yaşadım. Bir şeyler katmaya çalıştık ve bunun karşılığını aldık" diyerek devam etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum