Aykut Kocaman'dan Lens kararı

Gelecek sezonda Fenerbahçe'nin başında olması beklenen Aykut Kocaman'ın Jeremain Lens konusunda çok ısrarcı olmadığı belirtildi.

Aykut Kocaman'dan Lens kararı
12 Haziran 2017 - 09:52 - Güncelleme: 12 Haziran 2017 - 09:58

Önümüzdeki sezona iddialı girmek için transferde çok hassas adımlar atan Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda hareket ediyor. Birçok transferi bitiren ve açıklaması beklenen Sarı-Lacivertliler, Jeremain Lens konusunda da zorlu görüşmeleri sürdürüyor. 

Skorer'in haberine göre Hollandalı futbolcunun transferinde henüz ciddi bir yol katedilmemiş olmasının sebebi Aykut Kocaman'ın oyuncu hakkındaki fikirleri. Çalıştığı yerlerde daima Kompakt bir takım oluşturan ve hem hücumda hem de savunmada beraber oynayan oyuncular isteyen Kocaman, Lens'in defansif konulardaki zaafı sebebiyle Hollandalı için ısrarda bulunmuyor.

29 yaşındaki oyuncuyu çok yetenekli ve önemli bulan tecrübeli teknik adamın, kafasındaki oyun sisteminde o bölgede oynayan birinin daha çok savunmaya yardıma gelmesi bulunuyor. 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Oyuncuyu bir kez daha kiralamak isteyen Sarı-Lacivertliler, Hollandalı'nın istediği ücrete henüz çıkmış değil. Kulüpten senelik maaşlar ve bonuslarla birlikte toplamda 4 milyon Euro isteyen başarılı oyuncuya Kanarya ise yaklaşık 3 milyon Euro önerdi. Bu konuda görüşmeler sürerken Sunderland ile kiralık anlaşma için de pazarlıklar devam ediyor.

TAKIMIN GOLE EN ÇOK KATKI VEREN İSMİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 38 maça çıkan ve 5 gol atıp 16 da asist yapan Lens, takımın gole en çok katkı veren ismi olmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum