Aykut Kocaman: Durumum 1 hafta içinde netleşir

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman final mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: Durumum 1 hafta içinde netleşir
01 Haziran 2017 - 01:18 - Güncelleme: 01 Haziran 2017 - 02:17

Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'nda 120 dakikası golsüz eşitlikle biten maçı penaltılar soncunda 4-1 kazanarak kupayı müzesine götüren Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman yayıncı kuruluşa konuştu.

"TAKIMIMI KUTLUYORUM"

Atiker Konyaspor futbolcularının tezahürat ve kutlamaları ile basılan röportajda Aykut Kocaman "Bir tarafta sevinç bir tarafta üzüntü bir tarafta da acı var. Şehitlerimiz var başsağlığı diliyorum. Oyun tarafına gelecek olursak, İki takım da her şeylerini ortaya koydu. Başakşehir’i kutluyorum ve geçmiş olsun diyorum. Takımımı tek tek kutluyorum. Çok kaliteli bir takımla oynadık. Oyunu fiziksel oyuna götürdük ve ayakta kalmayı bildik. Sonuçta da penaltılarla olsa da kazandık. Çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

"1 HAFTA İÇİNDE NETLEŞİR"

Konyaspor'daki geleceği ile ilgili gelen soruya Kocaman "Birkaç gün içerisinde durumum belli olur. Yönetimle durum değerlendirmesi yapacağız. 1 hafta içerisinde netleşir" şeklinde cevap verdi.

"KONYASPOR KUPAYI ÇOK İSTİYORDU"

Kocaman sözlerine "Konyaspor oyuncusuyla, teknik heyetiyle, taraftarıyla kupayı çok istiyordu. Doğru yatırımlara devam etmek gerekiyor. Futbolcu almak önemli ama eldekileri değerlendirmek de önemli. Kulüplerin ekonomiyi iyi planlaması gerekir" diye devam etti.

"ŞAMPİYON OLACAK DERSEK KULÜP BATAR"

Başarılı teknik adam sözlerine "Seneye Konyaspor şampiyon olacak desem kulüp batar. Burada maaşımız sekmeden ödeniyor. 10 tane oyuncu alıp kulübü batırıp şampiyon olmak, ne demek istediğimi anlatabiliyorum sanırım" diyerek son verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum