Konyaspor'a 7 milyonluk teklif!

Bu sezonun flaş takımlarından Konyaspor'un en dikkat çeken isimlerinden biri olan Amir Hadziahmetovic’e Udinese’den gelen teklifin 7 milyon Euro olduğu ortaya çıktı.

Konyaspor'a 7 milyonluk teklif!
22 Nisan 2022 - 13:53
18 yaşında geldiği Konyaspor ’da 6 yıldır takımın forması giyen ve geçen sezondan bu yana gösterdiği başarılı performansla da dikkatleri üzerine çeken Amir Hadziahmetovic’te flaş gelişme... Bosna Milli Takımı’nın da gözdesi olan Amir’le bitecek olan kontratını 2 yıl daha uzatan İç Anadolu ekibine teklifler ardı ardına geliyor. 

Başarılı oyuncuyu Belçika ekibi Anderlecht ciddi şekilde istemişti. Asıl resmi adım ise Udinese’den geldi. İtalyanlar, Amir için tam 7 milyon Euro’luk bir öneriyle Konyaspor’un kapısını çaldı. Konyaspor, Amir’in durumunu yaz transfer dönemine kadar bekletecek.

Bu sezon çıktığı 31 maçta 2 gol, 3 asistlik performans sergileyen Amir’in adı yurt içinden de takımlarla anılıyor. Galatasaray ’ın transfer listesinde olduğu ifade edilen Boşnak futbolcuyla ilgili iç piyasadan ise herhangi bir teklif gelmiş değil. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum