Aykut Kocaman Isla'yı bekliyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Monaco beraberliğinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yeni transferler hakkında da konuşan Kocaman, Isla kendi bölgesinde birinci sınıf oyunculardan birisi, bize çok katkısı olacaktır” dedi.

Aykut Kocaman Isla'yı bekliyor
19 Temmuz 2017 - 22:51 - Güncelleme: 19 Temmuz 2017 - 22:52

Sarı-lacivertli takımın İsviçre’deki kampının son hazırlık maçında Monaco ile 1-1 beraber kalmasından sonra teknik patron Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu. 

Tecrübeli teknik adam, ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleri sonrası oyunda baskı yapmaya başladıklarını belirterek, “İkinci yarı biraz daha serseri ataklar oldu. Oyuncu değişikliklerinden sonra baskı yapmaya başladık. Galibiyeti kaçırdığımızı söyleyebilirim. Son derece iyi bir takımla oynadık” ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe’nin hocası, “İlk bir hafta antrenman yaptığımız dönemde ana kadro oyuncuları yoktu. Onlar geldikten sonra kamp ve maç bölümü başladı. Eljif ve Isla'nın aramıza katılmasını bekliyoruz. Isla kendi bölgesinde birinci sınıf oyunculardan birisi, bize çok katkısı olacaktır” diyerek sözlerine noktayı koydu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum