Stoch: Daha iyi bir skor olabilirdi

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, İsviçre'deki kamp dönemini iyi bir şekilde bitirdiklerini ifade etti.

Stoch: Daha iyi bir skor olabilirdi
20 Temmuz 2017 - 00:21

Sarı-lacivertlilerin Monaco karşısındaki tek golünü kaydeden Stoch, “Bu akşam daha iyi bir skor da alabilirdik. Umarım zorlu maçlar öncesinde kendimizi hazır duruma getirmişizdir. Avrupa Ligi ön eleme maçı bizi bekliyor, bu karşılaşmada hangi düzeye geldiğimizi göreceğiz” yorumunda bulundu. 


Fransız temsilcisine attığı golle ilgili açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki oyuncu, “Daha çok gol atabilirdim. Frikikten attığım golden daha net bir pozisyona girdim, bunu golle sonuçlandırmalıydım ama olmadı. Yüzde yüz mutluyum diyemem. Bu nedenle yüzde 50 mutluyum” dedi. 


TOPAL: YOĞUN BİR DÖNEM GEÇİRDİK

Sarı-lacivertli takımın tecrübeli ismi futbolcu Mehmet Topal ise idman ve maç temposu açısından yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti. 

Mehmet Topal, sakatlığıyla ilgili olarak, “Çok ciddi bir durum yok. Marsilya maçında dizime darbe aldım ve ödem oluştu. Doktorumuz 2-3 gün dinlenmem gerektiğini söyledi. Bugün oynayabilirdim ama riske atmak istemedik” ifadelerini kullandı.

Bu arada Alpler Futbol Festivali Turnuvası kapsamında oynadığı son hazırlık maçıyla İsviçre'deki kamp çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe, bugün Türkiye'ye dönecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum