Aykut Kocaman Konya'ya omuzlarda veda etti

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor'dan omuzlarda ayrıldı.

Aykut Kocaman Konya'ya omuzlarda veda etti
07 Haziran 2017 - 22:58 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 23:26

Fenerbahçe’nin başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman, Konya’da düzenlenen törende Atiker Konyaspor’a omuzlarda veda etti.

Atiker Konyaspor’a geldiği ilk senede kulübe tarihinde ligi ilk defa 3. sırada bitirten Kocaman,  Konya’yı ilk defa Avrupa Kupaları’na da götürdü. Kocaman ikinci senesinde ise Atiker Konyaspor’u tarihinde ilk kez Türkiye Kupası şampiyonu yapmayı başardı ve yine Avrupa Ligi biletini aldırdı.

Fenerbahçe’nin başına geçmek için izin istediği Konyaspor yönetiminden olumlu cevap alan Aykut Kocaman’a, Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda veda töreni düzenlendi.

Aykut Kocaman’ın toplantıdaki açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“KONYASPOR VE KONYA HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

“Konyaspor kulübüne ve Konya halkına çok teşekkür ediyorum. Çok alışık olduğumuz bir durum değil. Ülke zorluklar geçirirken, bu tür davranışlara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Birleşmeler ne kadar zor oluyorsa, ayrılıklar da o kadar anlamlı olmalı”

“MUSTAFA HOCA HAYIRLI OLSUN”

“Bundan sonra burada olmayacağım. Mustafa Reşit Akçay’ın Konya’ya uyacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun. Mustafa Hoca’nın Avrupa’da iyi işleri var, umarım devam eder”

“YARIM KALAN İŞLERİM VAR”

“Fenerbahçe ile henüz bir resmi anlaşma yok, daha resmiyet kazanmadı. Fenerbahçe eğer olursa, yarım kalan işlerim vardı. İşlerimizin olduğunu düşünüyorum”

“SEVE SEVE DÖNERİM”

“Burası seve seve bu işi yapabileceğim yerlerden bir tanesi. Beni hevesle buraya getiren yaşadığımız güzelliklerdi. Başakşehir’in 120. dakikasında dahi heyecanlıydım. Derin izler bıraktı. Şehir gerçekten maçı çok istiyordu. Oyuncularda bu şehrin isteğine uygun davrandılar. Burada güzel bir dönemi tamamladık gibi görünüyor ama umarım başka bir seviye olur”


YORUMLAR

  • 0 Yorum