Aziz Yıldırım'ın golcü planı

Van Persie'nin performansından memnun olmayan sarı-lacivertli ekip bir kez daha Porto'nun Kamerunlu yıldızı Aboubakar'ı gündemine aldı.

Aziz Yıldırım'ın golcü planı
29 Ağustos 2017 - 15:08

Fenerbahçe'nin 1 numarası Aziz Yıldırım, transfer sezonunda yılın bombası için girişimleri hızlandırdı. Forvet hattını Roberto Soldado ile güçlendiren ve Robin van Persie’nin arkası gelmeyen sakatlık problemleri nedeniyle bu bölgeye bir takviye daha yapılmak isteniyor.

Sarı-lacivertliler'de teknik direktör Aykut Kocaman’ın istekleri doğrultusunda şuana kadar birçok golcü ile temas kurulurken, Beşiktaş’ın eski yıldızı Vincent Aboubakar’ın peşi bırakılmıyor.

Başkan Aziz Yıldırım’ın, Porto’ya geri dönen 25 yaşındaki Kamerunlu golcüyü ısrarla kadroda görmek istediği ve bu transfer için bizzat çalıştığı öğrenildi.

1.83 boyundaki Vincent Aboubakar’ın takıma büyük güç katacağını düşünen Yıldırım’ın, transfer için Portekiz ekibiyle görüşmelere devam ettiği ancak bu transferin gerçekleşme ihtimalinin şu an için zayıf olduğu ifade edildi.

Marsilya da istiyor

Öte yandan Ligue 1'de geçtiğimiz hafta Monaco'ya 6-1'lik ağır bir skorla yenilen Marsilya'nın da Aboubakar için Porto'ya 17 milyon euro'luk bir teklif sunduğu belirtildi.

Vincent Aboubakar Beşiktaş'tan geri döndükten sonra Porto formasıyla oynadığı 4 lig maçında 4 gol kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum