Chelsea'den Oxlade-Chamberlain teklifi

Premier Lig şampiyonu Chelsea, sağ kanat oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain için Arsenal’in kapısını çaldı.

Chelsea'den Oxlade-Chamberlain teklifi
29 Ağustos 2017 - 15:06

Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea, sağ kanat oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain için Arsenal’in kapısını çaldı. Bir başka dev Premier Lig takımı Liverpool’un da transfer listesinde bulunan yıldız futbolcu için Maviler’in, 43 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.

Harekete geçildi

Premier Lig’de transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala bomba bir transfer gerçekleşebilir. İngiliz basınında yer alan iddiaya göre son şampiyon Chelsea’nin, Alex Oxlade-Chamberlain ile ilgilendiği belirtildi. Arsenal’in kapısını 43 milyon Euro teklifle çalan Chelsea, 24 yaşındaki yıldız futbolcuyu her an renklerine bağlayabilir. Kanat opsiyonlarının artmasını isteyen Antonio Conte’nin, Chamberlain’i çok istediği belirtildi.

Liverpool fiyat arttırdı

24 yaşındaki yıldız futbolcu için yapılan bonservis teklifinin 43 milyon Euro’ya dayanmasının ise Liverpool olduğu öne sürüldü. Liverpool menajeri Jurgen Klopp’un da istediği Chamberlain’i Liverpool’a kaptırmak istemeyen Chelsea’nin, yüksek bir teklif yaparak rakiplerini ekarte etmek istediği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen İngiliz futbolcunun Arsenal’deki sözleşmesi 2018’de sona erecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum