Bacary Sagna Türkiye'ye mi geliyor

34 yaşındaki Bacary Sagna, Manchester City ile yollarını ayırdıktan sonra hiçbir kulüp ile anlaşmaya varamadı. Kadrolarını kuran Avrupa takımlarının ardından gözler Türkiye'ye çevrildi. Beşiktaş'ta sağ bek sorunu, gözleri Siyah Beyazlı ekibe çevirdi.

Bacary Sagna Türkiye'ye mi geliyor
07 Eylül 2017 - 11:50

Editör: Mehmet BAŞKAN

34 yaşındaki Bacary Sagna, Manchester City ile yollarını ayırdıktan sonra hiçbir kulüp ile anlaşmaya varamadı. Kadrolarını kuran Avrupa takımlarının ardından gözler Türkiye'ye çevrildi. Beşiktaş'ta sağ bek sorunu, gözleri Siyah Beyazlı ekibe çevirdi. Transfer döneminin son günlerini girilirken büyük kulüpler ideal kadrolarını oluşturdu. Büyük kulüpler için rotasyon oyuncularını belirleme zaman geldi.


Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, ideal kadrolarını oluştururken rotasyon için kaliteli oyuncu arayışına devam ediyorlar. Transfer döneminin son anına kadar da rotasyon oyuncusu arayışları devam edecek. Özellikle Bacary Sagna'nın boşta olması, Beşiktaş taraftarını heyecanlandırıyor.

Barcelona'dan gelen Adriano gibi, Manchester City forması giyen Sagna da kanatlarda Beşiktaş'ı uçurabilecek bir futbolcu olarak görülüyor. Andreas Beck'in satılmasıyla Beşiktaş'ın bek konusunda rotasyon sorunu ortaya çıktı. Transfer dönemi boyunca Beşiktaş'ın kendisini garanti altına almak için bonservisi elinde futbolculara veya kiralık oyunculara yöneleceği belirtiliyor.

Fenerbahçe'de Valbuena'nın sakatlanması veya kart cezalısı olması halinde forma giyecek bir yedek oyuncunun olmaması, teknik heyeti kaygılandırıyor. Fenerbahçe, Moussa Sow transferi ile hem santrafor hem sol kanadı güvence altına alıyor. Ancak Sow transferinde henüz bir gelişme yaşanmaması nedeniyle bonservisi elinde olan Jose Antonio Reyes'e gözler çevrildi. 34 yaşındaki Reyes, geçen sezon Espanyol forması giydi. Geçmişte Real Madrid ve Arsenal gibi kulüplerde efsaneler arasında yer alıyor.


Reyes'in bonservisinin elinde olması ve maaş talebinin düşük olması, Fenerbahçe için iyi bir alternatif oluyor. Fenerbahçe yönetimi, Reyes için temasa geçmesi halinde yıldız futbolcunun Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak baktığı söyleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum