Markovic, Fenerbahçe'ye dönmek istiyor

Lazar Markovic, 2015-2016 sezonu boyunca Fenerbahçe forması giymişti. Genç yıldız, Liverpool'da kadroda kendisine yer bulamayınca eski kulübü Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı. Aykut Kocaman'ın raporu bekleniyor.

Markovic, Fenerbahçe'ye dönmek istiyor
07 Eylül 2017 - 11:37

Lazar Markovic, 2015-2016 sezonu boyunca Fenerbahçe forması giymişti. Genç yıldız, Liverpool'da kadroda kendisine yer bulamayınca eski kulübü Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı. Aykut Kocaman'ın raporu bekleniyor. Liverpool'un geçtiğimiz yıl Hull City kulübüne kiraladığı Markovic, bu sezon hiçbir kulübe gönderilmedi.

Liverpool'un UEFA listesinde kendisini göremeyen Markovic, ayrılmayı kafaya koydu. Markovic forma giyebileceği bir kulüpte oynayarak gelişimini sürdürmeyi  hedefliyor. Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlık dışında olumsuz hiçbir şey yaşamayan futbolcu, yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor.


Sırp futbolcuya transfer dönemi boyunca Liverpool, kulüp bulması yönünde ikazda bulundu. Ancak Markovic herhangi bir kulüp bulamayınca, Liverpool da oyuncuyu kadroya almamıştı. Kadroda yer alamayacağını gören Lazar Markovic, yeniden gözünü Fenerbahçe'ye dikti. Fenerbahçe'de forma şansı bulabileceğini düşünen futbolcu, kiralık olarak Sarı Lacivertli kulübe dönmek istiyor.

Fenerbahçe kanatlarda Valbuena, Aatıf ve Dirar'dan faydalanıyor. Aatıf'ın her iki kanadın da yedek oyuncusu olması, olası bir sakatlık veya kart cezası durumunda Sarı Lacivertli kulübü zora sokabilir. Bu nedenle, Aykut Kocaman'ın Sırp oyuncunun transferine sıcak baktığı iddia ediliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum