Bakambu'nun G.Saray'dan talepleri

Kadroya forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'ın transfer listesinde olan Cedric Bakambu'nun istediği ücretler belli oldu.

Bakambu'nun G.Saray'dan talepleri
07 Ocak 2022 - 13:10
2015'te Bursaspor forması giyen Cedric Bakambu'nun ismi bir süredir Galatasaray 'ın gündeminde. Çin Kulübü Beijing Guoan ile sözleşmesi sona eren Kongolu golcü Cedric Bakambu Sarı-Kırmızılı takımdan astronomik bir maaş talebinde bulunduğu öğrenildi. 

Galatasaray'ın geçtiğimiz haftalarda oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaptı ve 30 yaşındaki oyuncunun maliyetini sordu. Bakambu Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 2.5 milyon Euro imza parası istedi. Miktar çok yüksek gelince Galatasaray Bakambu konusunda bekleme kararı aldı.

İspanya ve Fransa'dan teklifler var

Beijing Guoan'dan aylık 1 milyon Euro kazanan ve sözleşmesi biten Bakambu'ya Fransa'dan Lille ve İspanya'dan Sevilla ile eski takımı Villarreal'in teklif yaptığı öğrenildi. Kongo Milli Takım forması da giyen Bakambu 2015 yılında Villarreal'e 7.5 milyon Euro, ardından Çin Kulübü Beijing Guoan'a 40 milyon Euro'ya transfer oldu. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum