Löw'den Fenerbahçe'ye cevap

Fenerbahçe'nin teknik direktör listesinin ilk sırasında bulunan Joachim Löw'ün sarı lacivertli kulüpten istedikleri belli oldu.

Löw'den Fenerbahçe'ye cevap
07 Ocak 2022 - 13:12
Süper Lig 'de bu sezon da beklentilerin çok altında kalan, sezon başında istenilen isimlerle anlaşılamaması sonrası Vitor Pereira'yı ikinci kez göreve getiren Fenerbahçe 'de yeni teknik direktörün kim olacağı büyük bir merak konusu... Sarı-Lacivertliler'de Pereira sonrası Başkan Ali Koç'un daha sık görüşlerine başvurduğu kaptan Mesut Özil'in devreye girmesi sonrası 1 numaralı aday an itibarıyla Joachim Löw.

Geçtiğimiz yaz düzenlenen EURO 2020'den sonra Almanya Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılan Löw'ün en çok istenen teknik adam olmasının en önemli nedenlerinin başında ise imzayı atması halinde kimsenin tartışamayacağı kariyerde olması! Geçmişte kısa süre de olsa Kanarya'nın başına geçen Löw'ün ikna edilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Kapıyı 5 milyon euro'dan açtı

Gelecek adına iyi bir takım kurulması yolunda yapılacak planlama sürecinde Başkan Koç'tan güvence isteyen Alman hocanın, kapıyı da senelik 5 milyon Euro'dan açtığı öğrenildi. 2.5 yıllık bir teklifle Löw'ün kapısını çalan Fenerbahçe için şu şartlarda bu rakam bir hayli fazla gözüküyor. Löw'den istediği ücrette fedakârlık yapması istenirken, Kanarya'nın teknik adam konusunda ortalama yıllık 3 milyon Euro civarında bir bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Bilic için son tarih 10 Ocak

Joachim Löw'den sonra Fenerbahçe'nin iki numaralı hoca adayı, Beijing Guoan'la önceki gün son maçına çıkan ve Çin macerasını noktalayan Slaven Bilic. Çin'deki bazı işlerini halletmeye ve kulüpteki çalışanlara veda etmeye hazırlanan Bilic, bu yüzden birkaç gün daha Pekin'de kalacak. Hırvat teknik adamın ülkesine ise 10 Ocak'ta döneceği öğrenildi. Löw'den yanıt beklendiği için şu an Bilic'e direkt bir resmi teklif ulaşmadı. Deneyimli hoca, Kanarya'dan ses çıkmazsa, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmüyor. Bu arada Löw ya da Bilic'ten biri olmaz ise muhtemelen oklar İsmail Kartal'a dönecek. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum