Bale nereye transfer olacak?

Golfü Real Madrid'in önüne koyan Gareth Bale için ayrılık vakti artık bu kez kesin olarak gelmiş olabilir...

Bale nereye transfer olacak?
15 Eylül 2020 - 16:39
FUTBOO | Galler, golf, Real Madrid! Bu sözler, Bale'in elinde tuttuğu bayrakta yazan sözler. 7 sene önce 101 milyon euroya Real Madrid'e transfer olup tarihin en pahalı transferi olan Bale, müthiş bir futbolcu olarak gösteriliyordu. Gerçekten de öyleydi ama son iki sezon yatmayı daha çok seviyor gibi. Yatmak derken şaka değil, gerçek anlamda. Bu sezon yedek kulübesinde uyuduğu oldu. 

Real Madrid ile bu sezon sadece 16 lig maçına çıkabilen ve 2 gol, 2 asistle sezonu kapatan Bale için artık ayrılık vakti geldi. Ne o mutlu değil, ne de taraftar ve takım. İşte Bale'in yeni adresi olabilecek takımlar;

Tottenham

Geri dönüş? Bale'in kendisini en rahat hissedebileceği takımlardan birisi Tottenham olacaktır. Bildiği ve sevildiği bir yere dönmek, onun futbolu hatırlamasında yardımcı olabilir. Jose Mourinho etkisi de cabası.

Manchester United

Adı son yıllarda sürekli MANU ile anılıyor. Solskjaer yönetiminde genç bir kadro kuran Manchester United'a gelme şansı, geçen sezonki kadar fazla olmayabilir belki ama Manchester United, eğer Sancho'yu alamazsa Bale için harekete geçmesi hiç şaşırtıcı olmayacaktır. Yıllardır istiyorlar.

Paris SG

Yıldız transferi yapmadan rahat duramayan PSG, Galli yıldız için de harekete geçebilir. Di Maria da artık 32 yaşına geldi. Fransız ekibinde yeni bir kana ihtiyaç var. Heyecan verici bir transfer olacağı aşikar...

Çin ya da MLS

İki sezon önce aslında Bale, Çin'in kapısından dönmüştü. Çin'e gidip dünyanın en çok maaş kazanan futbolcusu olacaktı. Kendisi de tamam demişti ama Real Madrid son anda satma kararından vazgeçmişti. İspanyol basını, Bale'in bu karara oldukça bozulduğunu belirtmişti. Çin'de Bale için her zaman bir yer vardır. Astronomik ücretler onu bekler. Aynı şekilde birçok yıldız oyuncunun yaptığı gibi MLS de bir opsiyon olarak duruyor. Avrupa'da genelde kariyerinin sonuna gelen yıldızlar, iyi ücretlere baskının daha az, ilginin daha çok olduğu MLS'i tercih ediyor. Bale için de MLS iyi bir alternatif olarak görülüyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum