Serie A'da kim küme düşecek, kim 2. olacak?

Serie A'da son hafta öncesi Şampiyonlar Ligi sıralaması ve küme düşecek son takımın kim olacağı belirsizliğini koruyor. Peki son hafta öncesi Serie A'da ihtimaller neler?

Serie A'da kim küme düşecek, kim 2. olacak?
01 Ağustos 2020 - 00:56 - Güncelleme: 01 Ağustos 2020 - 02:46
İtalya Serie A'da son hafta heyecanı yaşanıyor. Juventus şampiyonluğunu garantilerken Brescia ve SPAL'in küme düşmesi kesinleşti. Ancak Şampiyonlar Ligi sıralaması br küme düşecek son takımın kim olacağı merak konusu olmayı sürdürüyor.

Serie A'daki son hafta maçları öncesi tüm ihtimalleri değerlendirdik.

Lig ikincisi kim olacak?

Son haftaya Inter 79, Atalanta 78 ve Lazio 78 puanla giriyor. Bu haftayı daha da heyecanlı hale getiren şey son hafta Atalanta ile Inter'in karşılaşacak olması... Bu sezon Avrupa'nın en golcü takımlarından olan Atalanta sahasında Inter'i yenerse, ligi ikinci bitirmeyi başaracak. Tabii burada küçük bir detay var; Atalanta kazanırsa ikinci bitiriyor tabii Lazio son maçında 13 farklı bir galibiyet alamazsa... Inter ise kazanması halinde 2. olacak. Ancak Atalanta - Inter maçı berabere biterse, Lazio'nun da kazanması halinde 2. olma ihtimali var.

Son düşen kim olacak?

Brescia ve SPAL bu sezon alt lige düştüler ancak son takım hala belirsiz. Son haftaya Genoa 36, Lecce ise 35 puanla giriyor. Genoa son maçında Hellas Verona'yı yenerse ligde kalmayı başaracak. Lecce ise önce Parma karşısında kazanmak zorunda. Eğer kazanırlarsa Genoa'nın puan kaybında ligde kalmayı başaracaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum