'Bambaşka bir Fenerbahçe olacak'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından önemli açıklamalar yaptı.

'Bambaşka bir Fenerbahçe olacak'
12 Eylül 2020 - 03:30
Süper Lig'de yeni sezonun açılışında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, maç sonunda konuştu.

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Bulut, "Maçta önce zor bir deplasman olduğunu söyledim. Rize'de büyük takımlar sıkıntı yaşayabiliyor. İyi bir takım kurmuş Rize, tebrik ediyorum. Önemli olan galibiyetle başlamaktı, bunu başardığımız için futbolcuları tebrik ediyorum. Rakip 1-0 öne geçti, gol atamadığınız zaman gol yiyorsunuz zaten, öyle güzel bir laf vardır. Öyle gözüküyor ki lig bu sene çok zor geçecek" dedi.

'Önümüzdeki haftalarda gelişecek'

Erol Bulut sözlerini, "Tam tekmil olduğumuzda bambaşka bir Fenerbahçe olacak, ondan emin olun. Kanatlardan rakibe çok fazla pozisyon vermedik. İlk yarıda defansın arkasına atılan bir top var, sonra kornerden gelen bir top var. Rakibin 2-3 pozisyonu var, zaten birini de değerlendirdiler. Transferlerin hepsini ilk 11'de değerlendiremedik. Sosa'nın 45 dakika oynama şansı yoktu, o yüzden 15 dakika kala oyuna aldık. Valencia iyiye gidiyor. Önümüzdeki haftalarda bunlar gelişecek." ifadeleriyle sürdürdü.

'Yanlış olduğunu düşünmüyorum'

Fenerbahçe'nin kazandığı ikinci penaltıyı da değerlendiren Erol Bulut, "Penaltı pozisyonunda Enner kafa topuna çıktı, defans oyuncusu dirseğiyle yüzüne temas ediyor, ceza alanında olunca penaltı oluyor, kural böyle. İlk yarıda bir penaltı daha vardı, elle temas, onu vermedi hakem. Ben yanlış olduğunu düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum