Barça'da büyük harekat

Brezilyalı yıldızı Neymar’ı PSG’ye kaptırdıktan sonra önemli miktarda güç kaybeden Barcelona, iki bombayı art arda patlatacak.

Barça'da büyük harekat
17 Ağustos 2017 - 09:46

İspanya Süper Kupası’nda iki maç sonunda hezimete uğrayan Katalan ekibi, iki önemli yıldızı kadrosuna katarak güçlenmek istiyor.

COUTINHO VE DEMBELE

İspanya Süper Kupası final maçlarının ardından büyük hayal kırıklığına uğrayan Barcelona’da büyük transfer harekatı başladı. Maçın ardından kameraların karşısına geçen sportif direktör Pep Segura, “Birkaç gün içerisinde takımımızı güçlendireceğiz. Coutinho ve Dembele ile anlaşmaya yakınız ancak kesinleşene kadar başka birşey söylemek istemiyorum” diyerek transfere açık kapı bıraktı.

MALİYETLERİ REKOR GETİRECEK

Real Madrid’e karşı oynanan futbolcun ‘utanç verici’ olduğunu kaydeden İspanyoö futbol adamı, bu iki transfer hakkında maliyet detayı vermedi. Ancak kulübe yakın gazetelerde çıkan haberlere göre Barcelona, bu yaz tranfser dönemi rekor kıracak. Dembele’nin Barça’ya maliyetinin 150 milyon Euro civarında olacağı bildirilirken, Coutinho’nun maliyetinin ise 90 milyon Euro’yu bulacağı öne sürülü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum