Barça Messi ile nikah tazeliyor

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, Lionel Messi ile kontrat yenileyeceklerini açıkladı.

Barça Messi ile nikah tazeliyor
05 Eylül 2017 - 14:57 - Güncelleme: 05 Eylül 2017 - 15:45

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin 2018 yazında bitecek sözleşmesinin uzatıldığını ve resmi törenin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı. Neymar'ı Paris Saint-Germain'e kaptırarak taraftarını tepkisini çeken Barça yönetimi, Arjantinli yıldızın sözleşmesi konusunda noktayı koymayı planlıyor. 

Lionel Messi'nin Manchester City'e olan transfer dedikodularından rahatsız olan Barça taraftarları, yönetime olan eleştirilerini iyice sertleştirmişti. 

Başkan Bortomeu bu eleştiriler ve Messi'nin yeni sözleşmesi hakkında Sport gazetesine açıklamalarda bulundu;

Üç sözleşme hazırlandı

Messi'nin kontratı ve resmi açıklamadaki gecikmeyi ''Her konuda anlaştık ve imzalar atıldı. Üç sözleşmemiz var. Bir tanesi Messi Vakfı'yla. Vakıf başkanı olan kardeşiyle imzaları attık. İmaj hakları sözleşmesini ise babasıyla imzaladık. Üçüncü sözleşme olan iş sözleşmesini de futbolcunun yetkisini elinde bulunduran babasıyla imzaladık'' ifadeleri ile anlattı.

Kontrat yenilemekten endişe duymadığını ''Leo ile milli takım kampından dönünce sözleşmeye kameralar karşısında imza atacak. Biz yeni sözleşmeleri haziran ayında imzaladık ve evlendiği gün olan 30 Haziran'dan itibaren işleme koyduk. Hiçbir problem yok, geriye sadece imza protokolü kaldı. Yönetim olarak rahatız.'' diyerek belirtti.

Iniesta ile de sözleşme yenilenecek

Andres Iniesta'nın kontratı hakkındaki soruya cevap veren Başkan Bortomeu ''Yenilemek üzereyiz. Devam eden bir kontratı var. Andreas, kesinlikle Barcelona formasıyla futbolu bırakacak.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum