Markoviç yeniden Fenerbahçe'ye geliyor

Fenerbahçe, Lazar Markoviç'i 2 sene önce kiralamıştı. Ancak Beşiktaş maçında sert müdahale sonrasında sakatlandıktan sonra kadroda yer bulamamıştı. Liverpool'da gözden çıkarılan kanat oyuncusu, yeniden Fenerbahçe'nin takip listesine girdi.

Markoviç yeniden Fenerbahçe'ye geliyor
05 Eylül 2017 - 12:52

Editör: Mehmet BAŞKAN

Fenerbahçe, Lazar Markoviç'i 2 sene önce kiralamıştı. Ancak Beşiktaş maçında sert müdahale sonrasında sakatlandıktan sonra kadroda yer bulamamıştı. Liverpool'da gözden çıkarılan kanat oyuncusu, yeniden Fenerbahçe'nin takip listesine girdi. 2014 yılında 25 milyon euro bonservis bedeli ile Benfica'dan Liverpool'a transfer olmuştu.

Liverpool, Sırp oyuncudan beklediği formu alamadı. Liverpool'un Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmeyen Markoviç, Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelmezse Ocak ayına dek futbol oynayamayacak. Fenerbahçe'de kanatlarda alternatif yaratabilmek için 23 yaşındaki yetenekli kanat oyuncusunu kadroya katmak istediği belirtiliyor.


Lazar Markoviç'in üst düzey bir kulüpte futbol oynayarak yeniden kendisi göstermesi gerekiyor. Fenerbahçe'de Valbuena ve Dirar'ın yedeklerinin olmaması, Moussa Sow ve Lazar Markoviç'in alternatif olarak ortaya çıkmasına neden oldu.

Lazar Markoviç'in sakatlıktan uzak kalabilmesi halinde Dirar'ı dahi kulübeye çekebilecek potansiyele sahip olması, Fenerbahçe yönetimini etkiledi. Sırp yıldız, kadroda yer bulabilmek istiyor. Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın sisteminde takım oyununda gelişebilme ihtimali, Liverpool yönetimi açısından da olumlu bir etken olarak görülüyor.

1994'te doğan yıldız futbolcu, 2013 yılında Benfica'ya 10 milyon euro bonservis bedeli ile satıldı. Bir yıl sonra ise Liverpool genç oyuncuyu transfer etti. Ancak Liverpool'da forma şansı bulamayan futbolcu, yönetim tarafından kiralık olarak Fenerbahçe'ye gönderildi. Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlıklar, form tutmasına engel oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum