Barcelona - Bayern maçının iki kilit ismi

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinde Barcelona ile Bayern Münih kozlarını paylaşıyor. Bu dev maç öncesi iki takımdan da kilit rol oynayabilecek futbolcuları değerlendirdik.

Barcelona - Bayern maçının iki kilit ismi
14 Ağustos 2020 - 01:40 - Güncelleme: 15 Ağustos 2020 - 03:32
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde belki de sonucu en çok merak edilen eşleşme: Barcelona - Bayern Münih!

Kupanın favorileri arasında yer alan iki takım, belki de erken finalde karşı karşıya geldi. Biz de bu maç için kilit rol oynayabilecek futbolculara bakalım dedik.

Barcelona: Başka bir isim söyleyelim dedik, düşündük ama yok, çıkmıyor! Barcelona'da varsa yoksa Lionel Messi! Tek maçlı yeni sistemde kupaya uzanmak için 3 maç var. Bu sistemde Barcelona, Messi'nin gözüne daha çok bakıyor. Napoli maçında neler yaptığını gördük, adeta tek başına maçı aldı. Bu sene kupa istiyor, bu maçta da Barcelona'da her şey ona bakacak. O kötü olursa kazanmaları çok zor. 

Bayern Münih: Lewandowski, Thomas Müller'i zaten saymaya gerek yok. Ne ortaya koyacakları belli, neredeyse her maç kalitesini ortaya koyuyorlar. Biz bu maçta başka bir ismi ön plana çıkartıyoruz: Leon Goretzka! Orta sahada güçlü olan taraf, bu maçta bir adım ön plana çıkacak. Alman futbolcu ise bu alanda Bayern Münih adına büyük önem taşıyor. İki sene önce Barcelona'yı reddetti. Maç öncesinde yaptığı yorumda ''Barcelona'yı reddettiğim için pişman değilim, bu maça da onlardan daha iyi hazırlandık'' dedi. Sözleri iddialı, sahada da oynadığı futbol, Bayern adına çok kilit olacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum