Barcelona'da Neymar'ın alternatifi Paulo Dybala

Adı çok ciddi şekilde PSG ile anılan Neymar'ı kaybetme ihtimaline hazırlanan Barcelona, Brezilyalı yıldızın yerini Juventus'tan Paulo Dybala ile doldurmak istiyor.

Barcelona'da Neymar'ın alternatifi Paulo Dybala
26 Temmuz 2017 - 18:03 - Güncelleme: 26 Temmuz 2017 - 18:04

Geçtiğimiz sezon hem ligde hem de Avrupa'da zafer kazanamayan Barcelona, transfer dönemini de çok iyi geçirmiyor. PSG'den Marco Verratti için çok uğraşan ancak başarılı olamayan Katalanlar, Brezilyalı yıldızı Neymar'ı da kaybetmenin eşiğinde.

NEYMAR’IN YERİNE DYBALA

Marca'nın haberine göre Neymar ve babası ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Barcelona, oyuncunun ayrılması durumunda alternatifler için çalışma başlattı. İspanyol basınına göre alternatifler listesinde ilk sırada Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala yer alıyor.

 

PSG'nin büyük ölçüde anlaştığı Neymar için ödeyeceği 222 milyon Euro'luk ücretin bir kısmını Arjantinli yıldız için değerlendirmesi beklenen Katalanlar'ın bir de önemli bir orta sahayı kadrosuna katması bekleniyor.

DYBALA DOĞRU İSİM

Neymar'ın olası ayrılığının ardından Paulo Dybala'ya yönelmesi beklenen Barcelona için Arjantinli oyuncu çok doğru bir isim. Zira Lionel Messi'nin milli takımdan arkadaşı da olan 23 yaşındaki yıldız, hücumda her bölgede oynayabiliyor. İstatistikleriyle Neymar'ın biraz gerisin de kalsa da Serie A ve Juventus özelinde 1993 doğumlu oyuncu göz kamaştırıyor. Siyah-beyazlı formayla 47 maça çıkan Dybala 19 gol atıp 7 de asist yaparken, Neymar, 45 maçta 20 gol ve 19 asistlik bir performans sergiledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum