Graz'a göre maçın favorisi Fenerbahçe

Fenerbahçe yarın Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçındaki rakibi Sturm Graz’ın teknik patronu Franco Foda, rakiplerinin çok önemli oyunculara sahip olduğunu belirtti.

Graz'a göre maçın favorisi Fenerbahçe
26 Temmuz 2017 - 18:42


Yarın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Sturm Graz’ın teknik direktörü Franco Foda, turun favorisinin sarı-lacivertliler olduğunu söyledi.



Sarı-lacivertli takımda herhangi bir dezavantaj görmediğini anlatan Foda, “Aralarında Valbuena, Dirar, Van Persie gibi çok önemli oyuncular var. Fenerbahçe turun favorisi. Dezavantajlı olan taraf biziz ama favori olmayan takımların da birçok kez kazandığını gördük” diye konuştu. 



“RAKİP GÜÇLÜ BİR TAKIM”

Fenerbahçe gibi büyük bir takıma karşı oynayacakları için mutlu olduğunu söyleyen Foda, “Maça iyi hazırlandık. İyi şekilde bu tura geldik. Dolu stat önünde yarın iyi bir oyun sergilemek istiyoruz.


Fenerbahçe çok iyi bir takım. Henüz ligleri başlamadı. Hazırlık maçlarını izledik. Çok güçlü bir takım olduğunu gördüm. Defansta da çok organize bir takım. Fenerbahçe'nin eksikleri bizim için bence bir avantaj değil. Yeterli oyunculara sahipler. Eksiklerini tamamlayacaklarından eminim” ifadelerini kullandı. 


Graz'ın orta saha oyuncusu Stefan Hierlander ise Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu vurguladı.

GRAZ MUHTEMELİ 

Sturm Graz'ın yarın sarı-lacivertli temsilcimizin karşısına çıkacağı muhtemel 11'i şöyle:

Schützenauer, Lykogiannis, Schulz, Maresic, Koch, Zulj, Jeggo, Röcher, Alar, Hierlander, Zulechner.


YORUMLAR

  • 0 Yorum