Barcelona - Juventus muhtemel 11'ler

Şampiyonlar Ligi gruplarının son maçında Barcelona ile Juventus kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Barcelona - Juventus muhtemel 11'ler
08 Aralık 2020 - 02:40 - Güncelleme: 08 Aralık 2020 - 13:11
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının son maçında Barcelona ile Juventus karşı karşıya gelecek. 

Camp Nou'da oynanacak mücadele saat 23:00'de başlayacak. Alman hakem Tobias Stieler'ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Barcelona: Stegen, Dest, Araujo, Lenglet, Alba, Jong, Pjanic, Messi, Griezmann, Coutinho, Braithwaite

Juventus: Szczesny, Danilo, Ligt, Bonucci, Sandro, Kulusevski, Arthur, Rabiot, Chiesa, Ronaldo, Morata

Eksikler

Barcelona: Pique, Fati, Roberto

Juventus: Merih, Chiellini, Buffon

Messi ile Ronaldo 2.5 yıl sonra rakip

La Liga'da yıllarca rakip olarak izlediğimiz iki yıldız, bu maçla tekrar aynı sahayı paylaşacak. Ronaldo'nun Juventus'a transferinden sonra hiç rakip olmayan Messi ile Ronaldo, daha önce 35 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılamaların 16'sında Messi, 10'unda ise Ronaldo gülmüşü. Bu sezon grupta oynanan ilk maçta ise Ronaldo, koronavirüse yakalandığı için sahada yer almamıştı.

Grupta son durum

Grupta hem Barcelona hem Juventus, adlarını son 16'ya yazdırmayı başardı. Katalan ekibi 15 puanla liderlik koltuğunda otururken İtalyanlar 12 puanla ikinci sırada yer alıyor. İlk maçı evinde 2-0 kaybeden Juventus, gruptan lider olarak çıkması için ya 2-0 ile karşılaşmayı uzatmalara götürmesi ya da 3 ve daha fazla golle en az 2 farklı kazanması gerekiyor.

Barcelona 4-2 önde

Barcelona ile Juventus'un Avrupa kupaları tarihinde karşı karşıya geldiği 10 maçın 4'ü berabere bitti. Katalan ekibi 4 kez sahadan galibiyetle ayrılırken Juventus 2 maçı kazanabildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum