Paris SG - Başakşehir muhtemel 11'ler

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında PSG ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Paris SG - Başakşehir muhtemel 11'ler
08 Aralık 2020 - 20:00 - Güncelleme: 09 Aralık 2020 - 00:19
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının son maçında PSG ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. 

Parc des Princes'ta oynanacak mücadele saat 23:00'de başlayacak. Rumen hakem Ovidiu Hategan'ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Eksikler

PSG: Bernat, Icardi, Sarabia

Başakşehir: Caiçara, Skrtel, Visca

Takımların son durumu

Sezona koronavirüse yakalanan oyuncuların çokluğu sebebiyle kötü başlayan ancak sonrasında hızlıca toparlanmayı başaran PSG, grupta 5 haftada 9 puan topladı. Hem PSG hem Leipzig'a ikili averajda üstünlük kurması sebebiyle Başakşehir'i mağlup etmesi halinde diğer maçın skoruna bakılmaksızın son 16'ya adını yazdıracak.

'Çaylak yılı'na rağmen direndi

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Başakşehir, bu sene iki kulvarı bir arada götürmekte fazlasıyla zorlandı. Ligde 11 maçta yalnızca 4 galibiyet alabilen İstanbul ekibi, Devler Ligi'nde ilk senesini geçirmesine rağmen önemli performanslar sergiledi. Özellikle Manchester United galibiyeti, PSG maçı ve Leipzig ile oynanan karşılaşmalarda rakiplerine ciddi zorluklar çıkaran temsilcimiz, gelecek adına umutlar verdi. Son karşılaşmaya iddiasız giren Başakşehir'in, yine de kalitesini bir kez daha kanıtlamak için maça gerekli önemi vermesi bekleniyor.

İlk randevu PSG'nin

Başakşehir ile PSG, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez bu sezon karşılaştı. İstanbul'da oynanan mücadeleyi PSG, Moise Kean'in golleriyle 2-0 kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum