Barcelona Lassa için sürpriz isimler

Gelecek sezonda takımı kime emanet edeceği belli olmayan Barcelona Lassa için, Süper Lig’den ve Avrupa’dan 2 isim gündemde.

Barcelona Lassa için sürpriz isimler
30 Mayıs 2017 - 16:26

Bu sezon EuroLeague’de hedeflerinin uzağında kalan Barcelona Lassa, normal sezonu 11. Sırada bitiren Barcelona, ilk 8’e giremediği için play-off şansı elde edememişti.

İspanya Ligi’nde Ligi 6. Sırada tamamlayan Barcelona, play-off serisinde Valencia Basket’e seride 2-1 yenilerek İspanya Kupası’na da veda etti.

TEMİZ BİR SAYFA

Gelecek sezonda EuroLeague’de ve İspanya Ligi’nde başarılı bir sezon hedefleyen Barcelona değişime öncelikle benchin ilk sandalyesinden başlayacak.

Koç adayları için temsilcilerimizden David Blatt ve Ergin Ataman’ı gözüne kestiren Barcelona, bu iki ismin başı çektiği listede Sarunas Jasikevicius ve Sito Alonso ile temas halinde.

Bu sezon Galatasaray’la EuroLeague’de ve Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Ataman, Dursun Özbek ile görüşmesinden sonra durumu netlik kazanacak.

Gelecek sezonda Doğuş’un Fenerbahçe’ye sponsor olmasıyla birlikte küçülmeye gidecek olan Darüşşafaka, David Blatt’ın ayrılmasına sıcak bakıyor. Tecrübe koç, Barcelona’nın yakın merceğinde olan isim.

Zalgiris Kaunas ile bu sezon hedeflerinin uzağında kalan Sarunas Jasikevicius, yeni bir maceraya olumlu bakıyor.

Barcelona için gündeme gelen bir diğer isim Sito Alonso ise Baskonia ile devam etme kararı aldı. Kulübünün opsiyon hakkını kullandığı sözleşmede tecrübeli teknik adam bir yıl daha Bask takımıyla yoluna devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum