Barcelona'nın Dembele açıklamasına Dortmund'dan inkar

Barcelona yönetiminin "Dembele transferini bitirmeye yakınız" açıklamasına B.Dortmund cephesinde sert ve alaycı bir yanıt geldi. Neymar transferi ile elde edilen gelirle Dembele transferi bitirilmeye çalışılıyor.

Barcelona'nın Dembele açıklamasına Dortmund'dan inkar
17 Ağustos 2017 - 14:56

Editör: Mehmet BAŞKAN

Barcelona yönetiminin "Dembele transferini bitirmeye yakınız" açıklamasına B.Dortmund cephesinde sert ve alaycı bir yanıt geldi. Neymar transferi ile elde edilen gelirle Dembele transferi bitirilmeye çalışılıyor. Neymar'dan gelen bonservis bedeli, Barcelona'nın talip olduğu oyuncuların kulüplerinin iştahını kabarttı.

Dortmund CEO'su inkar etti

Avrupa ve Asya piyasasında bonservis ücretlerinin yükselmesi, Barcelona'nın elini kolunu bağladı. Lukaku transferinin dahi 100 milyon euro'ya yapılabildliği piyasada, Neymar'ın boşluğunu doldurmak Barcelona için oldukça maliyetli olacak. Barcelona yönetimi Dembele transferi için "Dembele transferini bitirmeye yakınız" açıklaması yaptı. Ancak Dortmund CEO'su Watzke, Katalan kulübünün açıklamasını alaylı bir üslup ile reddetti.

Dortmund CEO'su Watzke, "Ne bitirmesi? Henüz bir milimetre bile yaklaşamadılar." açıklamasını yaptı.


Barcelona kesenin ağzını açmak zorunda

Barcelona, Dembele transferini tamamlayabilmesi için kesenin ağzını açmak zorunda kalacak. Dembele transferini 100 milyon euro'ya bitirmenin dahi mucize olduğu dile getiriliyor. Barcelona'nın Neymar'ın transferine hazırlıksız yakalanması, takımın eksiklerini giderme konusunda büyük sıkıntı yarattı.

Dortmund tok satıcı

Alman kulübü B. Dortmund, Dembele'yi satma konusunda istekli bir tavır sergilemiyor. Dembele'yi yüksek bir bonservis ücreti olmadığı sürece satmaya yanaşmıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum