Barcelona'ya Leo Messi'den sonra bir darbe daha

Barcelona'da sular durulmuyor! Lionel Messi'nin ayrılığının beklendiği bugünlerde, bir başka yıldız daha ayrılmaya hazırlanıyor; Luis Suarez! Serie A devi Juventus, Luis Suarez ile anlaştı.

Barcelona'ya Leo Messi'den sonra bir darbe daha
04 Eylül 2020 - 14:55 - Güncelleme: 04 Eylül 2020 - 15:00
Barcelona'da Lionel Messi'nin takımdan ayrılması beklenirken, bir şok daha geliyor; Luis Suarez! İspanyol futbolunu yakından takip eden gazeteci Guillem Balague, Luis Suarez'in de Barcelona'dan ayrılmaya hazırlandığını söyledi.

BBC Sport'un yayınına katılan Guillem Balague, Luis Suarez'in Juventus ile anlaşmaya vardığını açıkladı. 33 yaşındaki oyuncu, ayrılık talebini yönetime iletirken Juventus'un transferi ya bonservis bedeli ödemeden, ya da çok düşük bir bedelle bitirmesi bekleniyor. Suarez'in Barcelona ile sözleşmesi bir yıl daha devam ediyor ancak 33 yaşındaki oyuncu 2020/21 sezonundaki maçların %60'ında forma giyerse, sözleşmesi maaşı değişmeden bir yıl daha uzayacak.
 

Luis Suarez, Juventus'a gitmesi halinde Lionel Messi'nin en büyük rakibi olan Cristiano Ronaldo ile beraber oynama şansı yakalayacak.

Juventus'un yeni teknik direktörü Pirlo, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Higuain'in yeni sezonda kendileriyle olmayacağını söylemişti. Juventus, Suarez ile Higuain'in boşluğunu da doldurmuş olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum