Lazio'dan Vedat Muriqi açıklaması

Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi, Fenerbahçe'den transfer etmek istedikleri Vedat Muriqi için basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Lazio'dan Vedat Muriqi açıklaması
04 Eylül 2020 - 16:57 - Güncelleme: 04 Eylül 2020 - 17:07
Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi, basın toplantısında Vedat Muriqi için açıklamalarda bulundu. Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Lazio'da teknik direktör Simeone Inzaghi, transfer konusunda da konuştu. Inzaghi, bir süredir Fenerbahçe ile görüştükleri Vedat Muriqi için çabalarının devam ettiğini açıkladı.

Lazio'dan Vedat Muriqi için açıklama

Basın toplantısında konuşan Inzaghi, Muriqi için başka kulüplerin de devrede olduğunu söylerken 'Muriqi ve Fares ile ilgileniyoruz. Görüşmeler devam ediyor. Başka takımlar da devrede. Biz transfer için hazırız' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile Lazio arasındaki görüşmeler uzun süredir devam ediyor. Fenerbahçe, Vedat Muriqi için yaklaşık 20 milyon euro bonservis isterken, Lazio bu parayı taksitli bir şekilde ödemek istiyor. Bu nedenle Fenerbahçe ile Lazio arasında Vedat Muriqi'nin transferiyle ilgili görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçe, Vedat Muriqi yerine kimleri transfer edebilir?

Fenerbahçe'de Muriqi belirsizliği devam ederken, transferin gerçekleşmesi halinde yerine alınacak isimlerle ilgili de çalışmalar devam ediyor. Biz de sizler için Fenerbahçe'nin Muriqi yerine transfer edebileceği 11 ismi değerlendirdik.

YORUMLAR

  • 0 Yorum