Başakşehir'de hedef Nabil Ghilas

Transfer sezonunun flaş takımlarından olan Başakşehir, Gaziantepspor’un golcü oyuncusu Nabil Ghilas’a kancayı taktı.

Başakşehir'de hedef Nabil Ghilas
16 Haziran 2017 - 14:33

Transfer sezonuna Galatasaray’dan Chedjou, Kasımpaşa’dan Tunay Torun ve Feyenoord’dan Eljero Elia ile giren Başakşehir, gözünü forvet hattına çevirdi.

Gaziantepspor’la bu sezon başarılı bir sezon geçiren Nabil Ghilas, 29 maçta 8 gol, 3 asistle takımına katkı sağladı. Yaptığı katkılarla takımının küme düşmesine engel olamayan oyuncu için Başakşehir teklif yapmanın hazırlığında. Geçtiğimiz sezon başında Porto’dan 2 milyon euro bonservisle alınan oyuncu için Başakşehir 1 milyon euroluk teklif yapmanın hedefinde.

ALTERNATİFLİ KADRO

Mustafa Pektemek’in Beşiktaş’a geri dönmesiyle birlikte Şampiyonlar Ligi için alternatifli kadro oluşturmak isteyen Başakşehir, Nabil Ghilas’ı kadrosuna katıp forvet hattını güçlendirmek istiyor. Gaziantepspor’dan ayrılmaya sıcak bakan oyuncu için yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.


CENGİZ KALIYOR

Öte yandan bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Cengiz Ünder hakkında konuşan Mustafa Saral, “Cengiz için şu an tarafımıza gelen bir teklif yok. Avrupa’nın dikkatini çekti ama bir sezon daha Başakşehir forması giyecek” diyerek oyuncunun kalacağını belirtti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum