Beşiktaş'ta Thompson kadrodan çıkarıldı

Basketbol liginde bu akşam Fenerbahçe ile oynanacak play-off final serisinin dördüncü maçı öncesi ABD’li basketbolcu hastanelik oldu. Zatürree başlangıcı teşhisi konulan Thompson maç kadrosundan çıkarıldı.

Beşiktaş'ta Thompson kadrodan çıkarıldı
16 Haziran 2017 - 13:52 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 13:54

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off finali dördüncü maçı öncesinde Beşiktaş’ta Michael Thompson talihsizliği yaşandı.

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, dün akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ABD’li basketbolcu, bu akşam oynanacak Fenerbahçe maçının kadrosundan çıkarıldı.

Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesinedn yapılan açıklama şöyle: ”Basketbolcumuz Michael Thompson, halsizlik ve nefes darlığı şikayetlerinin ardından dün akşam Acıbadem Fulya Hastanesi'nde kontrollerden geçirildi.  Zatürre başlangıcı tespit edilen ve tedavisine hemen başlanan Michael Thomson bu akşam oynayacağımız Fenerbahçe maçının kadrosundan çıkartıldı.”

FİNAL SERİSİNDE 12 SAYISI VAR

Michael Thompson, Fenerbahçe ile oynanan final serisindeki üç maçta toplam 52:34’lük süre bulmuş ve 12 sayı üretmişti.

Basketbol Süper Ligi’nde 2016-2017 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan play-off final serisinde Fenerbahçe, Beşiktaş’a karşı 3-0 önde bulunuyor. Bu akşam saat 20.00’de Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma, bir önceki maçta Beşiktaş taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle seyircisiz yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum