Başakşehir - PSG maçının iki kilit ismi

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir'in PSG ile oynayacağı maçta kilit futbolcuları değerlendirdik.

Başakşehir - PSG maçının iki kilit ismi
28 Ekim 2020 - 10:51 - Güncelleme: 28 Ekim 2020 - 11:24
Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci sınavını sahasında Paris Saint-Germain ile yapacak. Zorlu karşılaşma öncesi iki takımdan da kilit rol oynayabilecek futbolcuların kim olabileceğini değerlendirelim dedik.

Hem kendisi hem takımı için...

Temsilcimiz Başakşehir'den başlayalım. PSG maçında Başakşehir'in kilit futbolcusunun İrfan Can Kahveci olmasını bekliyoruz. Demba Ba ve Cravelli, PSG savunması arasında ağır kalabilir ve kaybolabilir. Ancak arkadan koşularla veya çalımlarla girebilecek bir İrfan Can her zaman büyük bir tehlikedir. Ayrıca Milli futbolcu için bu maç, kendini Avrupa piyasasında gösterme maçı olacak. Performansı hem kendisi için hem de takımı için belirleyici olacaktır.

Ağır savunmaya karşı Mbappe...

PSG'de ise kilit futbolcu çok ama biz Kylian Mbappe diyoruz. Genç yıldız, hızı ile ağır Başakşehir savunmasını oldukça zorlayabilecek bir yetenek. Bu yaşta Şampiyonlar Ligi arenasında yaptıkları zaten inanılmaz. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan PSG'de Mbappe'nin de yeteneğini ortaya koyacağını tahmin edebilmek zor değil... Aman dikkat diyelim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum