Başakşehir, tur için sahaya çıkıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Başakşehir yarın Belçika'nın Club Brugge takımıyla tur mücadelesi verecek.

Başakşehir, tur için sahaya çıkıyor
01 Ağustos 2017 - 10:01

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’ne katılma planları yapan Başakşehir, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yarın tur mücadelesi verecek. Mücadele 20.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek. Maç, A Spor'dan naklen ekranlara gelecek.

Başakşehir, ilk maçta elde ettiği 3-3’lük skoru avantaja çevirip, turu geçen taraf olmak istiyor.

BAŞAKŞEHİR NASIL TUR ATLAR?

Başakşehir’in elde edeceği her türlü galibiyet temsilcimize turu getirecek. 0-0,1-1,2-2 gibi skorlar yine temsilcimize tur sevinci yaşatacak.

Yarın oynanacak karşılaşmada 3-3 berabere kalması durumunda uzatmalara, Brugge’ün her türlü galibiyeti de Belçika temsilcisine turu getirecek.

 

SAKAT & CEZALI

Sezon başında transfer olan ve geçirdiği sakatlık sonrasında kadroda yer almayan Aurelien Chedjou ile sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal, Brugge karşısında forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR – CLUB BRUGGE MUHTEMEL 11

Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum