Nuri'ye hocasından övgü

Borussia Dortmund’ta forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin hakkında teknik direktöründen övgü dolu sözler geldi.

Nuri'ye hocasından övgü
01 Ağustos 2017 - 09:43

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’un bu sezon başı teknik direktörü olan Peter Bosz, milli futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

“ÇOK ZEKİ FUTBOLCU”

Geçtiğimiz sezon sonunda Thomas Tuchel’in yerine Borussia Dortmund teknik direktörlüğü koltuğuna oturan Peter Bosz, milli futbolcu Nuri Şahin hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. Takımın hazırlık döneminde oynadığı 5 maçın 4’ünde Nuri’yi kadroya alan Bosz, “Nuri çok zeki bir futbolcu. Ondan ne beklediğimi hemen anlıyor. Antrenmanlarda da çok rahat” diye konuştu. Nuri Şahin, geçtiğimiz sezon Tuchel’in kadro tercihlerinde yer almıyordu.

SAHADA OLABİLİR

Takımının Almanya Süper Kupası Finali’nde Bayern Münih ile oynayacağı maçta 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna ilk 11’de şans vermesi beklenen Peter Bosz, maçla ilgili “Bu kupayı kazanmak benim ve takımım için çok önemli. Bu yüzden kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Nuri Şahin, uzun süreli bir sakatlık yaşayan Julian Weighl’ın yerine ilk 11’e monte edilmiş durumda.

28 yaşındaki milli futbolcumuz 2005-2006 sezonunda Dortmund'la sözleşme imzalamış dönem dönem yedek kalmış, bir ara Feyenoord'a kiralanmış, 2010-11 sezonunda ise kariyerinin en önemli transferini yaparak Real Madrid'e transfer olmuştu. İspanyol kulübünde geçirdiği bir sezonun ardından Dortmund'a dönen Nuri Şahin kısa bir süre de Liverpool forması göymişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum