Başkan Çebi'den Sergen Yalçın açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Çebi'den Sergen Yalçın açıklaması!
25 Şubat 2021 - 10:35
Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Nur Çebi yabancı hakemlerle ilgili olarak yaptığı açıklamaların başka yönlere çekilmek için cımbızlandığını söyledi.

Çebi hem “Nasıl yabancı futbolcu transfer ediyorsak, hakem de transfer edilmeli. Özellikle derbi maçları için yapılmalı” sözleri hem de gündemle ilgili Hürriyet’e özel açıklamalarda bulundu: “Derbilerde yabancı hakemlere yer verilmesi ile ilgili sözlerim ne yazık ki bambaşka yerlere çekilmek için cımbızlandı. Maksadım; hakemlere karşı bir güvensizliğim olduğundan değildir. Derbilerde gereksiz eleştirilerle değersizleştirilmeye çalışılan hakemlerimizi, oluşturulan baskılardan koruma çabasıdır. Bu maçların hakemlerine çeşitli kulplar takılmasını engelleyemiyorsak önlemlerden biri yabancı hakemlerle oynamak olabilir. Ayrıca marka değerleri açısından, futbolun tüm paydaşları için önemli olan derbilerde de diğer maçlarda da hakemlerin performansını sorgulamalıyız.”

Sergen Yalçın'ın Hürriyet gazetesinden İsmail Er'e yaptığı açıklamalardan öne çıkan sözler şu şekilde;

- Sergen Yalçın ile sözleşme konusu gündemde. Bu noktada düşünceleriniz neler?

Bu konunun tekrar tekrar gündeme gelmesinde, getirilmesinde art niyet arıyorum. Şampiyonluğa hedeflenen takımımızın, hocamızın ve bizlerin huzurunu bozmak için bu yollara başvuranlar başarısız olacaklardır. Hepimiz Beşiktaş’ın şampiyonluğu için kenetlenmiş vaziyetteyiz.

- Kiralık oyuncularınızın bonservislerini almayı düşünüyor musunuz?

Mevcut kadromuzda başarılı olan kiralık futbolcularımız var. Bu oyuncular ile ilgili olarak önümüzdeki sezon planlamalarımızı teknik direktörümüz Sergen Yalçın ile birlikte yapıyoruz.

- Milyonlarca taraftarı olan bir kulübün başkanı olmak nasıl bir duygu?

Tabii ki gurur verici ancak bir o kadar da kişiye sorumluluk yükleyen bir durum. ahmet nur Çebi olarak normal bir vatandaş gibi sokağa çıkıp dolaşabiliyor musunuz? Her zaman halkın içindeyim. Değişen bir şey yok. Keşke bir de pandemi olmasa…

- Avrupa kulüpleri ile aramızdaki makas bir hayli açıldı. eskisi gibi Avrupa kupalarında
çeyrek final, yarı final gibi başarıları yakalamamız mümkün mü?

Tabii ki mümkün. Bu hedeflerimiz zaten olmazsa olmaz. Ancak her şeyi planlı programlı yapmalı. Bunun için öncelikle darmadağın olmuş ekonomimizi düzeltmeliyiz. (Hürriyet/İsmail Er)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum