Başkan Koç "Sana da bize de yazık oluyor" dedi

Fenerbahçe Başkanı uzun süre arkasında durduğu Hollandalı teknik adam konusunda anlık bir karar aldı. 3-1’lik yenilgiye sinirlenen Koç, hızla soyunma odasının yolunu tuttu ve çok sinirlendiği Cocu’ya, “Hem sana yazık, hem de bize” diyerek yolları ayırdığını açıkladı.

Başkan Koç "Sana da bize de yazık oluyor" dedi
30 Ekim 2018 - 11:35

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; Ankaragücü karşısında alınan 3-1’lik yenilgi sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Phillip Cocu’nun görevine son vermişti. Maçın ardından soyunma odasına giden Başkan Koç’un, “Tablo ortada. Sana da bize de yazık oluyor” diyerek Hollandalı hoca ile yolları ayırdığı öğrenildi.

Özellikle UEFA Avrupa Ligi'ndeki Anderlecht maçının ardından Başkan Koç, takımın geri dönüşünden ve mücadelesinden dolayı oldukça umutluydu. Ankaragücü karşısında da benzer bir oyun bekleyen Ali Koç, Kadıköy'deki skor ve oyundan sonra büyük şok yaşadı. Alınan şok yenilgi sonrası da Phillip Cocu'nun örevine son verdi.

Yerli mi yabancı mı?

Cocu'yla yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adamın yerli mi yoksa yabancı olacağı konusunda da tartışmalar yaşanıyor. Sportif Direktör Comolli'nin yabancı bir teknik adamdan yana olduğu biliniyor. Başkan Koç zaman kaybetmemek ve takımın en kısa sürede toparlanmasını sağlamak adına Türkiye Ligi'ni tanıyan bir teknik adamı göreve getirmekten yana.. Taraftarın önemli bir kısmı Ersun Yanal, ardından da Aykut Kocaman isimlerini ön plana çıkarmıştı. Ancak Aykut Kocaman'ın yardımcılarının ani bir kararla görevden alınması bu ihtimali hemen hemen yok etti.

Başkan Koç'un Ersun Yanal'la ilgili FBTV'deki sözleri ise bu tercihin de zor olduğunu gösteriyor.

Oyuncularla toplantı yaptı

Öte yandan Ankaragücü yenilgisi sonrası büyük hayal kırıklığı yaşayan sarı-lacivertli takımda dün de hareketli saatler vardı. Başkan Koç herkesi toplayarak sert uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe 2 Kasım Cuma günü TT Arena'da oynayacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarını Cocu'nun yardımcısı Erwin Koeman yönetiminde sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum