Başkanın isteğini Gomis kabul etti

Galatasaray'ın noktayı koymaya çok yaklaştığı Gomis transferinde başkan Dursun Özbek’in “Kapsamlı sağlık kontrolünden geçsin” isteğine Fransız yıldızdan olumlu yanıt geldi. Başkan Özbek, transferin 19 Haziran'a kadar bitirilmesini istediği öğrenildi.

Başkanın isteğini Gomis kabul etti
13 Haziran 2017 - 09:39

Sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün transfer zirvesi gerçekleştirdi. 

Fas ile başlayan ve Fransa, Almanya ve Hollanda ile devam eden transfer seferinden dönen Cenk Ergün, başkan Dursun Özbek ile TT Stadı’nda bir görüşme gerçekleştirdi. Ergün’ün bu görüşmede, Özbek’e transfer listesindeki futbolcuların mali durumları ve talepleri ile ilgili bilgiler verdiği öğrenildi. 

KONTROLÜ KABUL ETTİ

Görüşmede başkan Özbek’ten bu oldukça önemli bir istek geldi. Özbek, 3.3 milyon euro teklif edilen Gomis’in transferinin bitirilmesini isterken, “Taraftara ve camiaya sıfır hata sözü verdik” diyerek 31 yaşındaki golcünün sözleşme öncesinde kapsamlı sağlık kontrolünden geçirilmesini istedi.

Daha önce kalbi ile ilgili sağlık sorunları yaşadığı gündeme gelen Fransız golcünün hakkındaki soru işaretlerinin böylece ortadan kaldırılmasını istediği gelen iddialar arasında. 

Özbek’in bu talebi iletilen Fransız yıldızdan olumlu karşılık yanıt geldi. Hürriyet'in haberine göre, bu gelişmeler üzerine başkan Dursun Özbek’in, sağlık kontrolünün olumlu geçmesi halinde Gomis transferinin 19 Haziran’a kadar bitirilmesi talimatını verdiği bildirildi.

BELHANDA İÇİN ARTIŞA GİDİLDİ

Bu arada Cenk Ergün’ün Fas Milli Takım kampında olumlu bir görüşme yaptığı Belhanda için Galatasaray teklif artışına gitti. 

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Belhanda için Dinamo Kiev’e yapılan teklifin 5 milyon eurodan, 6 milyon euroya çıkarılmasına onay verdiği gelen haberler arasında. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum