Başkentte Şenol Güneş Parkı

Çankaya Belediyesi, yaptırdığı spor parkına Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in adını verdi. Parkın açılışı törenle yapıldı.

Başkentte Şenol Güneş Parkı
13 Haziran 2017 - 15:25

Ankara'da Çankaya Belediyesi’nin Yaşamkent'te yaptırdığı ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ismi verilen spor parkının açılışı törenle yapıldı.

Parkın açılışında konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Şenol Güneş'in futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinin başarılarla dolu olduğunu belirtirken, spor parkına Şenol Güneş isminin örnek kişiliği nedeniyle verildiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Bu parkla Şenol Güneş'in ismi sonsuza kadar yaşayacak. Şenol Güneş Spor Parkı, Şenol Hoca gibi nice değerler yetişmesi için sahalarını açacak. Yolu Çankaya’dan geçecek spor adamlarının geleceğe yürümesi için biz de belediye olarak elimizden gelen ne varsa yapacağız.”

GÖSTERİ MAÇI OYNANDI

Konuşmaların ardından parkta yer alan sahada eski futbolcuların da forma giydiği bir gösteri maçı oynandı ve tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Şenol Güneş Spor Parkı, Şenol Hoca gibi nice değerler yetişmesi için sahalarını açacak. Yolu Çankaya’dan geçecek spor adamlarının geleceğe yürümesi için biz de belediye olarak elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.

6 BİN METREKARE FUTBOL SAHASI

Parkta, 26 bin metrekarelik alan ve 14 bin 500 metrekare yeşil doku bulunuyor. Spor Toto Teşkilatı tarafından desteklenen parkta, 63x95 ebatlarında 6 bin metrekare futbol sahası, 182 metrekare basketbol sahası, bin 400 metrekarelik büyük koşu yolu, soyunma birimleri, fitness alanı ve çocuk oyun alanı bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum