Tamer Tuna Osmanlıspor yolunda

Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve son iki sezondur teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcısı olan antrenör Tamer Tuna, Başkent ekibine teknik direktör oluyor.

Tamer Tuna Osmanlıspor yolunda
13 Haziran 2017 - 15:18

Beşiktaş’ta iki sezondur teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcısı olarak görev yapan antrenör Tamer Tuna, Süper Lig’in Başkent temsilcisi Osmanlıspor’un başına geçiyor.

Geçen sezona teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’la başlayan Osmanlıspor ikinci yarıda Hamza Hamzaoğlu’nu göreve getirmişti. Geçen hafta Hamzaoğlu ile de yollarını ayıran Başkent ekibinin gelecek sezon takımın başında olacak teknik direktör ismi için Tamer Tuna’da karar kıldığı ve anlaşma noktasına gelindiği iddia edildi.

Bugün itibarıyla Beşiktaş’tan ayrılan Tamer Tuna’nın sezon ortasında başkan Fikret Orman’la özel bir görüşme yaparak teknik direktör olarak bir takımın başına geçmek istediğini ve siyah-beyazlı takımdan ayrılacağını bildirdiği belirtildi.

İMZA ATILMAK ÜZERE

Osmanlıspor ile Tamer Tuna arasındaki görüşmelerin olumlu olduğu ve taraflar arasında imzanın an meselesi olduğu öğrenildi.

Bu arada, Beşiktaş Kulübü de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Tamer Tuna'nın görevinden ayrıldığını duyurdu ve genç teknik adama teşekkür etti.

Açıklamada, “Beşiktaşımızda hem futbolcu olarak formasını terlettiği hem de son 2 yıldır yardımcı antrenör olarak görev yaptığı dönemde şampiyonluklarda birlikte yol aldığımız Tamer Tuna, profesyonel kariyerine yeni bir adım atmak üzere görevinden ayrılmıştır. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadesi kullanıldı.
Kaynak: beIN Sports

YORUMLAR

  • 0 Yorum