Bayern Münih iki yıldız için servet istiyor

Bu sezon da Almanya'da şampiyonluğu kimseye bırakmayan Bayern Münih, gelecek sezon bütçe oluşturmak için kullanmadığı oyuncuları satmak istiyor.

Bayern Münih iki yıldız için servet istiyor
05 Haziran 2017 - 17:39

Bundesliga'da üst üste 5. toplamda da 27. kez şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih, gelecek sezon iddialı bir kadro için bütçe oluşturmanın planlarını yapıyor. Bu amaçla fazla forma şansı bulamayan oyuncuları satmak isteyen Alman devi, iki yıldızı Douglas Costa ve Renato Sanches'i satmak istiyor. 

70 MİLYON EURO

Bild'in haberine göre yapacağı transferler için bütçe hazırlayan Bayern, Douglas Costa ve Renato Sanches'i satarak 70 milyon euro'luk bir gelir elde etmeyi planlıyor. 

BENFICA'DA PARLADI

2015-2016 sezonunun ikinci yarısında Benfica formasıyla parlayan ve EURO 2016'da zafer yaşayan Portekiz kadrosunun bir parçası olan Renato Sanches, 35 milyon euro bedelle Bayern'e transfer olmuş ancak sezon başı yaşadığı sakatlık sebebiyle hazırlık kampını kaçırmış ve bütün sezon forma bulmakta zorlanmıştı. Portekizli genç oyuncu sadece 9'u ilk 11 olmak üzere 25 maçta forma giyebildi.

BEKLENEN KATKIYI VEREMEDİ

İki sezon önce 2015'te Shakhtar'dan Bayern'e 35 milyon euro bedelle transfer edilen ve yaşlanan Franck Ribery ile Arjen Robben'in önüne geçmesi beklenen Douglas Costa bir türlü beklenen katkıyı sağlayamadı. Alman deviyle iki sezonda 58'i ilk 11'de olmak üzere 77 maça çıkan Brezilyalı yıldız 14 gol atarken 16 da asist yaptı. 

SANCHES'İN TALİBİ UNITED

Geçtiğimiz yaz da kadrosuna katmaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı Renato Sanches için nabız yoklayan Manchester United'ın bu transferi 35 milyon euro'ya bitirebileceği konuşuluyor. 

TOTTENHAM COSTA'YI İSTİYOR

Ayrıca takımdan gönderilmesi muhtemel bir diğer isim Douglas Costa için de Tottenham'ın talip olduğu ve Brezilyalı oyuncu için 35 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum