Tanguy Nbombele savaşı!

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray, Tanguy Ndombele transferinde karşı karşıya geldi.

Tanguy Nbombele savaşı!
20 Temmuz 2023 - 10:42
Transfer çalışmalarını titizlikle yürüten Fenerbahçe ve Galatasaray, yine bir transferde karşı karşıya geldi. İki kulüp de İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da forma giyen Tanguy Ndombele'yi gündemine aldı. 
 
Galatasaray teklifi yaptı
 
26 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu için Aslan'ın 4 yıl ödeme planıyla 8 milyon Euro teklif ettiği ortaya çıktı. 4.7 milyon Euro civarında maaşı bulunan futbolcu için kulüpler arasında transfer görüşmeleri devam ediyor.
 
Yıldız isme Fenerbahçe'nin de yakından ilgi gösterdiği öğrenildi. 1.81 boyundaki Ndombele'nin Tottenham ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Ndombele, merkez orta saha, ön libero ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor.
 
Tanguy Nbombele kimdir?
 
Geride bıraktığımız sezon şampiyonluğa ulaşan Napoli'de kiralık olarak forma giyen Ndombele, İtalyan ekibinde 40 maçta 2 gol, 1 asistlik katkı yaptı. Ndombele Tottenham'dan önce Fransa'da Lyon, Amiens ve Guingamp takımlarının başarısı için de ter dökmüştü. Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Ndombele, Fransa Milli Takımı'nın formasını şu ana kadar 7 kez giyerken, skora katkı yapamadı.

(Takvim)

YORUMLAR

  • 0 Yorum